avb verzekering voor grafisch ontwerper berekenen

Fouten maken hoort bij ons dagelijks leven. De meeste fouten brengen geen schade met zich mee. Een aantal fouten kunnen echter leiden tot schade, denk hierbij aan het geven van een verkeerd advies, waardoor bijvoorbeeld de continuïteit van de onderneming in gevaar wordt gebracht. In het ergste geval kan dat leiden tot een faillissement van de onderneming.

SFZ Direct biedt samen met Markel International de avb verzekering aan tegen bescherming voor de aansprakelijkheid van de onderneming voor door derden geleden schade als gevolg van een beroepsfout. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering kunt u afsluiten in combinatie met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. De verzekering die uw onderneming dekking biedt voor aanspraken van derden door geleden personen- en zaakschade.

avb verzekering van Markel

Markel International Nederland, onderdeel van Markel International Company Ltd, is in 2011 van start gegaan en bedient vanuit Rotterdam de Nederlandse markt. Het is een dochteronderneming van Markel Corporation, een in de Verenigde Staten gevestigde specialistische verzekeraar, dat is ontstaan in de jaren 20 van de vorige eeuw. Met kantoren in Europa, Canada en Azië is Markel Internationaal over de hele wereld actief in de markt van verzekeringen en herverzekering.


Bereken hier uw premie

 

Waarom verzekeren als grafisch ontwerper?

Ook als grafisch ontwerper is het belangrijk om u te verzekeren. Niet alleen voor de continuïteit van het bedrijf, maar ook omdat steeds meer opdrachtgevers eisen dat de onderneming zich tegen beroepsaansprakelijkheid verzekert. Is dit niet het geval, dan loopt u de kans om een opdracht mis te lopen. Ook zijn er vele beroepsorganisaties, die een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verplicht stellen voor haar leden of het kan zelfs wettelijk verplicht zijn.

Beroepen die wij verzekeren zijn:

 

Bereken uw premie in 6 eenvoudige stappen en ontvang direct uw offerte.